Europarlamentarul Traian Ungureanu a declarat, marti, pentru Mediafax, ca nu exista informatii ca unul dintre parlamentarii sau angajatii Parlamentului European sa fie victima a atentatelor din Bruxelles.

"In acest moment suntem numarati, si eu ma aflu printre cei numarati. Practic, fiecare grup parlamentar, fiecare serviciu din cadrul parlamentului European isi numara membri, parlamentarii si angajatii, suntem sunati om cu om. Nu exista informatii ca unul dintre parlamentari sau angajati sa fie victima atentatelor", a afirmat Traian Ungureanu.

Europarlamentarul roman se afla in continuare in Parlamentul European, dupa ce a participat la sedinta de vot de la Comisia de Politica externa a Parlamentului European care a inceput la ora 9.00.

"Au fost colegi de-ai mei care au venit cu metroul la 9-9.15, practic ultimul metrou inainte de atentat. Suntem aici parlamentari de toate nationalitatile care au iesit pe balcon sa vada ce se intampla", a mentionat europarlamentarul roman care a povestit ca se afla inca in cladire pentru a urmari evenimentele, desi nu ii este interzis sa iasa din cladire.

"Suntem baricadati pentru ca suntem sfatuiti sa ramanem inca in cladiri. Locul este foarte aproape de centru si de locul exploziilor. E usor de imaginat, totul e paralizat, traficul este inchis. Deocamdata este confuzie maxima si sper sa nu asistam la prelungirea alertei", a spus Traian Ungureanu.

El a adaugat ca la Parlamentul European vin zilnic mii de angajati, care se deplaseaza curent cu metroul.
Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte zeci sunt ranite in urma exploziilor produse pe un aeroport si in statii de metrou din orasul belgian Bruxelles, in ceea ce par a fi atacuri teroriste coordonate, afirma surse citate de presa belgiana.

Sursa foto: bikeriderlondon / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri