Lantul de distributie francez Carrefour a suspendat toate vanzarile sale de sushi, preparat traditional din orez, otet, peste, oua si legume impachetate in alge, in China dupa descoperirea unei urme de bacterii prelevate din doua magazine, a raportat duminica Beijing Morning Post, citat de Rompres.

Vanzarile de peste crud au fost suspendate sambata dupa trecerea unor inspectori de la Securitatea alimentara in provincia Zhejiang (est) unde au fost detectate urmele de bacterii cu un nivel crescut de 23 de ori fata de normal in magazinul din Hangzhou.

Nivele similare au fost depistate si intr-un Carrefour din Canton (sud), se arata in ziarul Beijing Morning Post.

Conform unui responsabil chinez, citat de cotidian, sunt in curs si alte verificari, in special la furnizori, pentru a descoperi originea contaminarii. Dar, conform responsabilului chinez, vanzarile nu ar trebui reluate intr-un termen prea scurt.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri