Clifford Chance, cea mai mare casa de avocatura din lume, a obtinut venituri de 1,029 miliarde lire sterline in anul fiscal 2005/2006, in crestere cu 13% fata de cele 914 milioane de lire sterline inregistrate anul anterior, potrivit datelor comunicate de companie.

„Am avut un an excelent in toate domeniile noastre de activitate, iar la fuziuni si achizitii am iesit, pentru prima data, primii la nivel global in tabelul realizat de Thomson Financial”, a declarat David Childs, Global Managing Partner, Clifford Chance. Thomson Financial este lider mondial in furnizarea de solutii integrate pentru mediul de afaceri, deservind peste 20 de milioane de utilizatori ai informatiilor din domeniul juridic, fiscal, contabil etc.

Profitul mediu pe fiecare partener al Clifford Chance a crescut in anul fiscal 2005/2006 cu 25%, pana la 814.000 lire sterline, comparativ cu 651.000 lire sterline, cat fusese anul anterior. „Suntem foarte multumiti de performantele tuturor birourilor noastre regionale si credem ca ele sunt bine pozitionate pentru a spori cresterea companiei”, a adaugat Childs.

Clifford Chance detine 29 de birouri in 20 de tari si mai mult de 3.300 de avocati in birourile din toata lumea. Firma este organizata in mod global pe sase arii de practica: piete de capital, fuziuni si achizitii, afaceri bancare, litigii, real estate, taxe si dreptul muncii.

In Romania, Clifford Chance a deschis, la 19 iunie, un birou in asociere cu Badea&Asociatii. Biroul din Bucuresti are 24 avocati - asociati si face parte din zona Europei Centrale si de Est a firmei Clifford Chance care detine deja birouri in Budapesta, Moscova, Praga si Varsovia.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »