In cursul operatiunii politiei ,din cartierul Shaerbeek din Bruxelles, un barbat a fost "neutralizat", relateaza agentia Belga, citata de Reuters.

Barbatul a fost retinut, potrivit RTBF. Politia belgiana desfasoara o operatiune de amploare intr-o locuinta din cartierul Schaerbeek, din Bruxelles, iar doua explozii au fost auzite la inceputul raidului. Martori au declarat ca au auzit si focuri de arma, conform News.ro

Un tramvai care trecea prin zona a fost evacuat. Unitatile speciale ale Politiei federale au intrat in cladire. Intre timp, agenti cu arme grele, dar si mai multe camioane militare au inconjurat zona si nu permit accesul nimanui.

La fata locului se afla unitati de genisti, anunta RTBF. Operatiune intervine dupa ce autoritatile au arestat sapte persoane, iar Germania alte doua, in legatura cu atentatele de marti de la Bruxelles, soldate cu 31 de morti si aproape 300 de raniti.

Sursa foto: fluke samed / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri