Serviciile de securitate europene cauta cel putin opt suspecti in cazul atentatelor din Paris si Bruxelles, scrie, duminica, ziarul german Die Welt, citand surse din securitate, potrivit agentiei de presa Reuters, scrie Mediafax.

Potrivit surselor din securitate citate de Die Welt, majoritatea suspectilor sunt cetateni francezi si belgieni, despre care se crede ca sunt in Siria sau se ascund de autoritati in Europa.

Publicatia germana mai sustine, in baza surselor sale, ca supectii cautati au fost in contact cu Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atentatelor din Paris, soldate cu 130 de morti, dar si Salah Abdeslam.

Abdelhamid Abaaoud a murit intr-un raid al politiei efectuat in zona Saint-Denis din Paris pe 18 noiembrie, la cinci zile de la atentatele din Paris.

Salah Abdeslam, despre care se crede ca este singurul supravietuitor al comandoului responsabil de atacurile din Paris, a fost arestat in Bruxelles, saptamana trecuta, intr-un raid al politiei.

Departamentul Politiei Federale germane (BKA) este implicat, printre alte agentii de securitate europene, in operatiunile de cautare a respectivilor suspecti, sustine Die Welt. Dar contactata, BKA a refuzat sa comenteze informatiile.

Sursa foto: CRM / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri