"Stiu ca sunt binecuvantat ca am posibilitatea de a calatori in lume si de a interpreta, dar am prea putin timp pentru persoana reala din spatele artistului", relateaza Tim in scrisoare, potrivit Mediafax.

Cantaretul suedez a spus ca a luat decizia de a se retrage dupa o calatorie cu prietenii sai, in timpul careia a realizat ca vrea sa isi petreaca mai mult timp axandu-se pe viata privata.

"Am foarte multe interese pe care vreau sa le explorez, dar programul incarcat nu imi permite", a adaugat acesta.

In scrisoare, Avicii multumeste tuturor prietenilor apropiati si membrilor familiei sale, dar si fanilor, care l-au sustinut de-a lungul carierei. In plus, pentru a-si demonstra devotamentul fata de fani, Tim a pus la dispozitia sustinatorilor noul sau numar de telefon, pentru a putea fi contactat de doritori, rugandu-si fanii sa aiba rabdare pana raspunde la mesaje, deoarece nu este foarte rapid.

"Nu o sa renunt niciodata la muzica. Voi continua sa tin legatura cu fanii mei, dar am decis ca in anul 2016 va avea loc ultimul meu turneu si ultimele concerte. Sa le facem memorabile!", a conchis artistul.

Citeste si:

Viitoarele sale concerte se vor intinde pe mai multe weekenduri in Las Vegas, fiind sustinute in cluburi faimoase precum Encore, XS si Rock in Rio. Apoi, urmeaza alte spectacole in Marea Britanie, Portugalia, Israel si Suedia.

Avicii, pe numele sau real Tim Bergling, a readus in prim plan muzica dance-electronica in Statele Unite. In 2011 a debutat cu megahit-ul "Levels", iar de atunci a lansat piese cunoscute de publicul larg, precum "Wake Me Up", "Hey Brother", "You Make Me" si "Waiting For Love".

A lansat doua albume de studio, unul in 2013, iar altul in 2016. Avicii a fost, de asemenea, votat pe locul 3 in Topul anual al revistei DJ Magazine in 2012, iar in 2013 a primit doua nominalizari la premiile Grammy.

Avicii a sustinut un concert si in Romania, in 2015, in cadrul festivalului Untold.

Sursa foto: Pixabay