Aproximativ 200.000 de imigranti africani asteapta in Libia oportunitati de a ajunge pe cale maritima in Uniunea Europeana, afirma Gerd Müller, un membru al Guvernului landului Bavaria, citat de presa germana.

"Conform informatiilor noastre, in Libia asteapta intre 100.000 si 200.000 de imigranti. Retelele de traficanti sunt pregatite sa aduca imigrantii in Europa", a declarat Gerd Müller, ministrul Cooperarii Economice din landul german Bavaria, citat de ziarul Rheinischen Post, scrie Mediafax.

"In acest context, Guvernul Libiei are nevoie urgenta de asistenta straina pentru antrenarea fortelor de politie si pentru intensificarea patrulelor Pazei de Coasta", a adaugat oficialul bavarez.

Ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, a declarat vineri ca 173.707 imigranti extracomunitari au ajuns in Germania in primul trimestru al anului 2016. In 2015, in Germania au ajuns 1,2 milioane de imigranti clandestini din Orientul Mijlociu si din Africa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri