Trei cetateni bulgari care taiau anvelopele autoturismelor ca sa le distraga atentia soferilor si sa poata fura bunurile din masini au fost arestati de Judecatoria Pitesti dupa ce au fost prinsi in flagrant delict in timp ce furau o borseta cu 6.000 de lei din masina unui barbat care oprise sa remedieze pana.

Cetatenii bulgari sunt cercetati pentru 10 infractiuni de furt si o infractiune de talharie cand au utilizat violenta astfel incat sa isi asigure scaparea, au declarat surse din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Ei sunt suspectati ca actionau in special in zona hypermarketurilor. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arata cum unul dintre bulgari pune piciorul pe roata unei masini de transport marfa ca si cum s-ar lega la sireturi in timp ce soferul se indrepta catre intrarea in hypermarket, potrivit News.ro.

Dupa cateva minute, in momentul in care soferul s-a intors si introducea marfa in portbagaj, unul dintre bulgari a deschis portiera pasagerului si a luat borseta lasata pe bancheta. Cei trei cetateni bulgari au fost prinsi pe 22 aprilie 2016 si arestati o zi mai tarziu. De la momentul arestarii si pana in prezent, politistii au extins ancheta de mai multe ori si au descoperit ca, in total, sunt 10 infractiuni de furt si una de talharie comise de bulgari.

Politia Romana arata, intr-un comunicat, ca pentru prinderea celor trei suspecti s-a colaborat cu Politia Bulgara. „In perioada iulie 2015 – aprilie 2016, cei in cauza ar fi comis mai multe infractiuni de talharie, distrugere si furt calificat, pe raza judetelor Constanta, Galati, Braila, Buzau, Olt si Arges, iar ulterior s-ar fi ascuns in Bulgaria”, arata Politia Romana in comunicat. Politistii recomanda sa nu lasati obiecte de valoare in interiorul autoturimului si daca parasiti vehiculul, chiar pentru scurt timp, inchideti usile si asigurati-va ca masina este incuiata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri