Un barbat inarmat a deschis focul duminica dimineata impotriva unei mici multimi care astepta deschiderea unui concert in aer liber, in provincia din vestul extrem al Austriei, omorand doua persoane si ranind alte 11, dupa care a intors arma impotriva sa si s-a sinucis, anunta politia, relateaza The Associated Press.

Potrivit politiei, inaintea atacului a avut loc o cearta intre atacator si o femeie, intr-o parcare aflata in apropiere. Dupa aceea barbatul a luat o arma din masina, a iesit din parcare, s-a dus la locul unde erau adunati aproximativ 150 de oamenii pentru concert si a inceput sa traga in multime, aparent la intamplare, potrivit News.ro.

Politia afirma ca barbatul s-a sinucis dupa ce s-a intors in parcare. Atacul armat a avut loc langa Nenzing, un oras din provincia Voralberg, situat la aproximativ 40 de kilometri est de frontiera Austriei cu Liechtensteinul. Potrivit postului ORF, atacul a avut loc pe o proprietate folosita de un club de motociclisti, iar barbatul pare ca a folosit o pusca sau o arma lunga.

Presa locala citeaza salvatori potrivit carora enele dintre victimele care au supravietuit se aflau in stare grava. O purtatoare de cuvant a politiei, Susanne Dilp, a declarat ca ranile sunt "foarte diverse". Alte detalii nu erau disponibile, scrie AP, care adauga ca politia continua ancheta la fata locului.

Sursa foto: Shutterstock.com/Accident

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri