Cipriotii votau duminica intr-un scrutin parlamentar, intr-un context de dezamagire fata de ceea ce multi percep drept un establishment politic discreditat, relateaza The Associated Press.

Aproximativ 543.000 de alegatori sunt asteptati la urne pentru a alege 56 de parlamentari. Sondaje de opinie relevau o proportie mare de indecisi. Votul nu va conduce la schimbarea Guvernului de la Nicosia, intr-o tara cu un regim prezidential, potrivit News.ro.

Sondaje de opinie au relevat totodata ca un numar semnificativ de alegatori ar putea sa voteze pentru partide mici si nu pentru cele mari, care domina de mult scena politica. La fel ca si in alte scrutine anterioare, eforturi in curs in vederea vindecarii disensiunilor etnice au ocupat centrul campaniei electorale.

Insa, o criza economica in care multi ciprioti si-au pierdut locurile de munca si sentimentul unei largi raspandiri a coruptiei in politica au reprezentat, de asemenea, teme importante in aceasta campanie. Sectiile de votare vor fi inchise la ora 15.00 GMT (18.00, ora Romaniei).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri