O nava apartinand Marinei franceze a detectat "semnale provenind probabil" de la una dintre cele doua cutii ale zborului MS804 EgyptAir pe ruta Paris-Cairo, care s-a prabusit pe 19 mai in Marea mediterana cu 66 de persoane la bord, au anuntat miercuri autoritatile egiptene, relateaza AFP, potrivit News.ro.

Insa alta nava, dotata cu echipament special in vederea aducerii la suprafata a celor doua inregistrataore, urmeaza sa soseasca in zona abia peste o saptamana, a anuntat Ministerul egiptean al Aviatiei Civile intr-un comunicat. Cauzele prabusirii sunt in continuare necunoscute.

Airbusul A320 Egyptair, la bordul caruia se aflau 66 de persoane, a disparut de pe ecranele radarelor joi dimineata, imediat dupa ce a iesit din spatiul aerian grec, in drum de la Paris catre Cairo. Bucati de corp, bagaje si fragmente de avion au fost recuperate vineri din mare, la aproximativ 290 de kilometri nord de orasul egiptean de coasta Alexandria. Agentia Spatiala Europeana (ESA) a anuntat ca un satelit a detectat joi o pelicula de carburant cu o lungime de aproximativ doi kilometri la aproximativ 40 de kilometri sud-est de ultimul loc cunoscut in care s-a aflat avionul. Cele doua cutii negre ale zborului MS804 EgyptAir sunt cautate in continuare, iar cauza prabusirii aeronavei ramane necunoscuta.

Sursa foto: PHOTOCREO Michal Bednarek/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri