Violentele dintre suporterii englezi si cei rusi, in care au fost implicati si francezi, sambata, la Marsilia, inaintea meciului Anglia - Rusia de la Euro-2016, s-au soldat cu 31 de raniti, dintre care patru sunt in stare grava, iar sase fani au fost arestati, informeaza lepoint.fr.

Suporterul englez aflat in starea cea mai grava a fost lovit cu bare de metal in cap. Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a condamnat intr-un comunicat "comportamentul iresponsabil si deliberat al pseudo-suporterilor a caror singura motivatie este sa tulbure ordinea publica". El a mentionat ca un cetatean britanic a fost ranit grav, potrivit News.ro.

Si UEFA a condamnat violentele, precizand ca oameni precum cei implicati in incidente "nu au ce cauta in fotbal". Numerosi suporteri englezi, rusi si francezi s-au batut, sambata, in zona Portului Vechi din Marsilia. Politistii au folosit gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe fani. Sase persoane au fost arestate.

Incidente au avut loc si in afara stadionului Velodrome, unde fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene si un tun de apa pentru a-i desparti pe suporterii rusi si englezi care se bateau intre ei. Suporterii au fost tensionati si in incinta stadionului, fanii englezi fluierand atunci cand s-a intonat imnul Rusiei.

Anglia a remizat cu Rusia, la Euro 2016

Reprezentativa Angliei a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul sustinut, sambata, la Marsilia, in compania selectionatei Rusiei, in grupa B de la Euro 2016. Pentru Anglia a marcat Eric Dier, in minutul 73, iar pentru Rusia a inscris Vasili Berezutki, in minutul 90+2 .

  • Anglia: Hart - Walker, Smalling, Cahill, Rose - Rooney (Wilshere '78), Dier, Alli - Lallana, Kane, Sterling (Milner '87). Selectioner: Roy Hodgson
  • Rusia: Akinfeev - Smolnikov, Ignasevici, Berezutki, Schennikov - Neudstadter (Glusakov '80), Golovin (Sirokov '78) - Smolov (Malaev '85), Satov, Kokorin - Dziuba. Selectioner: Leonid Slutki

In primul meci al grupei B, Tara Galilor a invins Slovacia, scor 2-1.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri