Retailerul suedez H&M (Hennes & Mauritz) a inregistrat vanzari cu 9% mai mari in luna mai, calculate in monede locale, si cu 5% mai mari in trimestrul al doilea fiscal, incheiat pe 31 mai, a anuntat compania, potrivit MarketWatch, citat de News.ro.

Ajustate la efectele de calentar, vanzarile din luna mai au avansat cu 11%.

In trimestrul al doilea, vanzarile au crescut de la 45,87 miliarde de coroane suedeze in urma cu un an la 46,87 miliarde de coroane suedeze (5,64 miliarde de dolari), excluzand TVA.

Incluzand TVA, vanzarile din trimestrul al doilea au avansat cu 2%, la 53,23 miliarde de coroane, in timp ce in monede locale cresterea a fost de 5%.

La 31 martie, H&M detinea 4.077 de magazine la nivel mondial, in crestere de la 3.639 unitati in urma cu un an. Compania va publica rezultatele complete aferente primelor sase luni saptamana viitoare.

In Romania, H&M detinea la sfarsitul primului trimestru fiscal un numar de 42 de magazine.

Sursa foto: August_0802/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri