Donald Trump, candidatul prezumtiv al republicanilor la prezidentiale, le-a transmis duminica britanicilor ca sustine iesirea Marii Britanii din UE, iar tara s-a descurca mult mai bine in afara blocului comunitar. Anuntul lui Trump vine cu doar cateva zile inainte de referendumul crucial, scrie Reuters.

Personal as fi mult mai inclinat sa votez pentru Brexit, exista o multime de motive legate de birocratie. Dar eu nu sunt un cetatean britanic. Asta este doar opinia mea”, a precizat Trump, potrivit News.ro.

De asemenea, republicanul a explicat ca i-ar placea sa aiba relatii bune la nivel international cu premierul David Cameron, daca va castiga alegerile prezidentiale din noiembrie. Anterior, Cameron a criticat propunerea miliardarului de a interzice accesul musulmanilor pe teritoriul Statelor Unite, sustinand ca o asemenea politica este prosteasca si gresita.

Nu este prima declaratie a lui Donald Trump cu privire la Brexit. In luna mai, prezidentiabilul republican a declarat ca Marea Britanie s-ar descurca mai bine fara statele din blocul comunitar, afectate de un aflux de migranti.

Trump va vizita Marea Britanie chiar in ziua referendumului. Miliardarul detine mai multe proprietati, inclusiv doua terenuri de golf, in Scotia, de unde este originara si mama sa.

Mai mult, republicanul a declarat ca vrea sa imbunatateasca comertul dintre Statele Unite si China si sa colaboreze cu Rusia pentru a invinge Statul Islamic.

Sursa foto: Donaldjtrump.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri