Vladimir Putin a declarat ca Brexit este alegerea facuta de poporul britanic si este una de inteles, pentru ca "nimeni nu vrea sa hraneasca economiile slabe". Acesta a subliniat ca Moscova nu a interferat cu rezultatele referendumului, relateaza Russia Today, conform News.ro

„Cred ca este de inteles de ce s-a intamplat acest lucru; in primul rand, nimeni nu vrea sa subventioneze economiile mai sarace, sa sustina alte state, sa sustina natiuni intregi”, a explicat liderul rus la summitul Organizatiei pentru Cooperare de la Shanghai.

„Aparent, poporul britanic nu este multumit de modul in care sunt rezolvate problemele in sfera securitatii, aceste probleme au devenit mai acute in ultima perioada, odata cu procesele de migratie”, a ad[ugat Putin.

Comentariile lui Putin vin dupa ce premierul britanic David Cameron a spus ca „Putin ar fi fericit daca Marea Britanie iese din UE”.
Potrivit liderului de la Kremlin, astfel de informatii reprezinta o tentativa nefericita de a manipula opinia publica.

Sursa foto: ID1974/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri