Nigel Farage, liderul formatiunii euroseptice UKIP, unul dintre cei mai importanti sustinatori ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din UE, a demisionat, relateaza Daily Telegraph.

Nigel Farage, liderul formatiunii euroseptice UKIP a declarat in urma demisiei ca "el si-a facut treaba". Majoritate abritanicilor au votat pe 23 iunie, la referendum, pentru iesirea Londrei din UE, conform News.ro

Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana dupa ce 51,9% dintre locuitorii tarii au votat pentru iesirea din UE, iar 48,1% s-au declarat pentru ramanerea in Uniune, potrivit datelor Comisiei Electorale britanice, citate de BBC.

Iohannis: Nu sunt motive de ingrijorare pentru economia romaneasca si pentru finantele romanesti

Klaus Iohannis a declarat, la finalul consultarilor cu premierului cu Dacian Ciolos, cu guvernatorul BNR si cu liderii partidelor, ca in urma rezultatului referendumului din Marea Britanie nu exista probleme de ingrijorare pentru economia romaneasca si pentru finantele romanesti.

"Din discutiile preliminarii pe care le-am avut cu liderii politici, am inteles ca toata lumea este perfect de acord ca Romania sa continue calea europeana, iar din discutiile pe care le-am avut cu domnul prim-ministru, cu domnul guvernator, am inteles ca nu sunt motive de ingrijorare pentru economia romaneasca si pentru finantele romanesti", a spus Iohannis, citat de News.ro.

Citeste si:
Iohannis: Situatia din Irak ne priveste
Iohannis: Avem multi romani...

Sursa foto: Shutterstock / Pixelbliss


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Aceasta este prima strada din Londra pe care trec numai masini "verzi"