Peste 20 de persoane au fost ranite intr-un tren, in Germania, intr-un atac comis de un tanar de 17 ani, care avea asupra lui un topor si un cutit. In timpul atacului acesta a strigat „Allah Akbar”.

"Este destul de probabil sa fie vorba despre un atentat islamist", a declarat acest purtator de cuvant, subliniind ca agresorul, un solicitant de azil afgan, in varsta de 17 ani, a strigat "Allah Akbar" ("Allah este mare") in timpul atacului, conform News.ro

"Autorul este un afgan in varsta de 17 ani", rezident in localitatea Ochsenfurt, situata in apropiere cu locul unde s-au desfasurat faptele, langa Würzburg, a declarat anterior ministrul de Interne al Bavariei Joachim Hermann pentru postul public de televiziune ARD, fara sa poata oferi elemente despre motivatia tanarului.

Politia a ucis luni seara un barbat care tocmai agresase cu un topor si un cutit pasageri ai unui tren regional in apropiere de Würzburg (sud). Agresorul a ranit grav trei persoane, a declarat politia locala pentru AFP. Faptele au avut loc catre ora locala 21.15 (22.15, ora Romaniei), la bordul acestui tren regional care asigura o legatura intre orasele Treuchlingen si Würzburg, in Bavaria.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cel putin 12 morti si 48 de raniti la Berlin