Un avion cargo, care apartine companiei de curierat DHL, a ratat aterizarea pe pista aeroportului international Bergamo, situata in apropiere de metropola Milano, si s-a izbit de marginea unui drum. Incidentul a avut loc la ora patru dimineata, iar nicio persoana a fost ranit, conform The Guardian.

Ulterior, aeroportul international a fost inchis temporar, pana la ora locala 6.37 (7.37 ora Romaniei). Imaginile de pe retelele de socializare arata aeronava Boeing 737, trantita pe marginea drumului, care este situat la capatul pistei de aterizare. Aeronava DHL a aterizat la ora locala 4.07 (5.07 ora Romaniei), dupa un zbor de la aeroportul francez Charles de Gaulle, conform News.ro.

Nicio persoana nu a fost ranita in incident, iar echipajul a scapat nevatamat. Aparent, incidentul a fost cauzat de conditiile meteo nefavorabile. Agentia Nationala de Aviatie Civila din Italia a anuntat ca unele zboruri au fost reprogramate sau atribuite aeroportului Malpensa, care deserveste aceeasi metropola italiana.

Sursa foto: Jaromir Chalabala / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri