Amazon

Amazon

Nimeni nu se pricepe mai bine la cumparaturi online decat tinerii generatiei Millennials, iar in acest domeniu Amazon conduce detasat. Intr-un raport publicat de catre Synecore, Amazon a fost nominalizat drept cel mai indragit brand, depasind Google, Facebook sau YouTube. Motivele: confort, calitate si posibilitatea de a compara preturile furnizorilor.

Sursa: Shutterstock

Apple

Apple

Tinerii din generatia Millennials s-au nascut practic avand un telefon mobil in mana. Nu orice telefon mobil, ci un iPhone. Cu un design elegant, reputatie pentru calitate și o baza de utilizatori foarte mare, Apple prezinta multe dintre caracteristicile indragite de Millennials.

Sursa foto: Shutterstock

Toms

Toms

Producatorul de incaltaminte Toms reprezinta un bun exemplu de targetare a tinerilor consumatori prin campanii de responsabilitate sociala. De exemplu, prin intermediul campaniei “One for One” incaltaminte sau ochelari Toms pot fi trimisi catre consumatori nevoiasi imediat ce un client a realizat o achizitie.

Sursa foto: Toms Facebook

Starbucks

Starbucks

Cafeaua pentru acesti tineri este sinonim cu Starbucks. Si acest lucru s-a intamplat datorita utilizarii intensive a retelelor sociale, inovatiilor la moda, programelor de loializare si sustinerea unor acte de caritate.

Sursa foto: Shutterstock

Forever 21

Forever 21

Mai mult decat orice generatie, tinerii din generatia Millennials pun accent pe experiente, optand sa isi cheltuie banii pe calatorii, fitness sau mancare sanatoasa, si abia apoi pe haine. Forever 21 face acest lucru: ofera haine la moda la un pret foarte mic. Spre deosebire de parintii lor, pentru acesti tineri nu conteaza faptul ca hainele nu au o durata lunga de viata. Pot oricum sa revina in magazine dupa cateva luni pentru noi achizitii, timp in care tendintele in moda s-au schimbat deja.

Sursa foto: Shutterstock

Sursa foto: Shutterstock