Alerta cu bomba in Bruxelles: presa belgiana raporteaza o alerta de securitate "extrem de grava" la aeroportul Zaventem, dupa ce au aparut informatii cu privire la prezenta unor presupuse bombe la bordul a doua aeronave, care urmeaza sa aterizeze in scurt timp pe aeroport, scriu Reuters si Le Derniere Heure.

UPDATE: Crucea Rosie a ridicat planul implementat in caz de catastrofa la ora 21.15 a Romaniei. Avionul companiei SAP, a carui pilot a anuntat alerta cu 20 de minute inainte de aterizare, a aterizat in siguranta iar pasagerii au fost evacuati. The Telegraph declara ca ambele avioane au aterizat in siguranta.

Intre timp, informatia a fost confirmata de catre procuratura federala. "Masuri severe au fost implementate miercuri la aeroportul din Bruxelles, iar organele relevante au primit informatii despre o amenintare, care este luata in serios", a declarat purtatorul de cuvant al procuraturii federale, Eric van der Sypt, conform News.ro.

De asemenea, pompierii au intervenit la fata locului.Belgienii sunt in stare de alerta din 22 martie, cand doi jihadisti ai Statului Islamic s-au detonat in terminalul de plecari ai aeroportului Zaventem din Bruxelles. Atentatul terorist din martie, soldat cu moartea a 32 de persoane si ranirea catorva sute, a determinat implementarea unor masuri de securitate suplimentare.

Sursa foto: pbombaert/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri