Ministerul Afacerilor Externe nu recunoaste legitimitatea alegerilor parlamentare din Crimeea pentru Duma de Stat a Federatiei Ruse, care se vor desfasura duminica.

”Ministerul Afacerilor Externe nu recunoaste legitimitatea alegerilor parlamentare din Crimeea pentru Duma de Stat a Federatiei Ruse, care se vor desfasura la 18 septembrie 2016. Ministerul Afacerilor Externe reafirma sprijinul pentru independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei si reaminteste ca Romania nu recunoaste anexarea ilegala a Crimeii si a orasului Sevastopol de catre Federatia Rusa”, se arata intr-un comunicat MAE, citat de News.ro.

Aproape 110 milioane de alegatori sunt chemati la urne in scrutinul legislativ de duminica, pentru ai alege pe cei 450 de membri ai Dumei de Stat, dominata in prezent de partidul Rusia Unita al lui Vladimir Putin.

Alegerile legislative vor avea loc inclusiv in peninsula anexata Crimeea, in ciuda protestelor lansate de partea ucraineana, care a amenintat ca nu va permite deschiderea de urme pe teritoriul Ucrainei. Insa, Kremlinul a precizat ca sectiile vor functiona in misiunile diplomatice ruse, intrucat autoritatile ucrainene nu au drept de a interzice dreptul de vot cetatenilor rusi.

IgorGolovniov / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri