Firma producatoare de iaurt, biscuiti si apa minerala a precizat ca in ciuda faptului ca profiturile operationale pentru anul curent se vor situa in apropiere de limitele minime estimate, cresterea nivelului de castiguri anuale pe actiune ar putea depasi 15%, informeaza NewsIn. Danone a precizat in luna august ca estimeaza o imbunatatire a nivelului de crestere a profiturilor operationale intre 20 si 40 de puncte de baza si o majorare a castigurilor pe actiune de aproximativ 15%.

Grupul francez de alimentatie a precizat ca vanzarile pentru primele noua luni ale anului curent au crescut pana la 10, 772 miliarde de euro (13,47 miliarde de dolari), de la nivelul inregistrat in aceeasi perioada a anului precedent de 9,853 miliarde de euro, cu putin sub estimarile realizate de un grup de analisti pentru Reuters, de 10, 854 miliarde de dolari.

Totusi, Danone a anuntat ca vanzarile pentru al treilea trimestru al 2006 au crescut cu 9,5% fata de aceeasi perioada a anului 2005, peste estimarile facute de grupul de analisti pentru Reuters, de 8,1%.