Circa doua treimi dintre alegatorii francezi ar vrea ca Francois Fillon, candidatul conservator la presedintie, sa se retraga din cursa, dupa acuzatiile ca sotia sa ar fi fost platita pentru o slujba pe care nu a avut-o, arata un sondaj IFOP publicat de Journal du Dimanche.

Sondajul din Franta, realizat pe un esantion de 1.004 alegatori, vineri si sambata, arata ca 65% dintre cei care au raspuns vor ca Francois Fillon sa nu mai candideze. Proportia este cu trei puncte procentuala sub cea din urma cu doua saptamani, potrivit IFOP, citat de News.ro.

Printre sustinatorii partidului politic din Franta al lui Francois Fillon, Les Republicans, 70% dintre francezi vor sa ramana candidatura, fata de 64% in urma cu doua saptamani. Francois Fillon a anuntat vineri ca va ramane in cursa indiferent de ce se v-a intampla, dupa ce saptamani la rand a spus ca se va retrage, daca va fi inculpat.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri