Procesul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana (UE) devine irevocabil, dupa ce va fi declansat, a declarat un ministru de la Londra, citat de Reuters.

“Oamenii pot duce dosarele in instanta. Din ce inteleg eu, este irevocabil, iar atunci cand vom apara butonul, va merge inainte”, a spus secretarul pentru Justitie, Elizabeth Truss, potrivit News.ro. Premierul Theresa May a anuntat ca va invoca Articolul 50 din Tratatul de la Lisabona pana la sfarsitul lunii martie, incepand procesul oficial de doi ani de negociere a iesirii de catre Marea Britanie din blocul comunitar.

Desi avocatii Guvernului din Marea Britanie au spus ca, dupa inceperea procesului, acesta este irevocabil, unii lideri europeni sustin ca Londra se poate razgandi, iar un proces pentru a stabili care este realitatea a fost initiat la un tribunal irlandez.

Sursa foto: Samot / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri