O explozie s-a produs in apropierea autocarului echipei Borussia, aflat in drum spre stadionul Signal Iduna Park, marti seara, cu putin timp inainte ca echipa sa intalneasca in meci tur pe AS Monaco, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. O persoana ar fi ranita, mjlocasul spaniol Marc Bartra, potrivit lequipe.fr.

Meciul este in pericol de a nu se mai disputa in aceasta seara, o decizie urmand a fi luata la ora 21.30. Fanii se afla deja pe stadion, fiind informati despre situatie prin informatii postate pe tabela de marcaj conform News.ro

Incidentul s-ar fi produs la circa zece kilometri de stadion. Meciul ar trebui sa inceapa la ora 21.45. Politia locala a comunicat ca a existat o explozie, fara a preciza natura acesteia. Borussia a anuntat ca jucatorii sunt in siguranta.

Meciul Borussia Dortmund - AS Monaco a fost amanat pentru miercuri, dupa explozia de marti de langa autocarul echipei germane. (Vom reveni)

Sursa foto: anton prado Photo / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri