Un incendiu a cuprins, sambata seara, scena principala a festivalului Tomorrowland din Barcelona si a dus la evacuarea celor aproximativ 20.000 de persoane care luau parte la petrecerea programata sa dureze 12 ore, informeaza El Pais, citata de News.ro.

Echipaje de pompieri si ambulante au sosit rapid in parcul Can Zam, unde avea loc evenimentul, iar echipele au anuntat ca evacuarea a avut loc in conditii normale, fara a exista raniti. Pompierii au transmis, pe Twitter, ca au stins incendiul.

Focul a izbucnit pe scena principala, pe care avea loc la momentul respectiv un spectacol pirotehnic. Festivalul, initiat in Belgia, este unul dintre cele mai importante de muzica electronica. Cel din Barcelona se afla la prima editie.

Multi dintre cei prezenti au publicat fotografii si inregistrari video pe retelele de socializare, in care poti fi vazute cum flacarile de mari dimensiuni au cuprins scena.

Autoritatile au inceput o ancheta, cu sprijinul organizatorilor spanioli, Unite, pentru a determina cauzele incendiului.

Citeste si:
Incendiu la un tren de calatori
Incendiu la un tren de...

Sursa foto: Anthony Mooney/Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
(Non)Profitul cultural al Festivalului de Muzica de Camera SoNoRo