Western Union Company si-a anuntat rezultatele financiare pentru trimestrul al III-lea din 2006, compania afisand venituri de 1,1 miliarde de dolari comparativ cu un miliard de dolari in perioada similara din 2005. Aceasta evolutie s-a bazat pe cresterea cu 14% a veniturilor inregistrate pe segmentul tranzactiilor persoana fizica persoana fizica si pe cresterea cu 4% de pe segmentul tranzactiilor persoana fizica persoana juridica.

In trimestrul al III-lea, tranzactiile de bani Western Union din interiorul Statelor Unite ale Americii au scazut cu 5%. Aceasta scadere a fost determinata in primul rand de cererea modesta din partea clientilor hispanici ai Western Union, o consecinta a dezbaterilor aprinse privind imigratia in S.U.A.

Tranzactiile realizate sub marca Western Union din S.U.A. catre Mexic, afectate si ele de controversa privind imigratia, au crescut cu 4%. in 2004 si 2005, Western Union a inregistrat insa cresteri mai mari pe acest segment de tranzactii (S.U.A. Mexic).

Marja operationala a companiei a fost de 29,6% in trimestrul al III-lea, o scadere cu 400 de puncte de baza fata de trimestrul a lII-lea din 2005. Venituri operationale au fost de 337 milioane de dolari in timp ce veniturile nete s-au ridicat la 258 milioane de dolari (0,34 dolari pe actiune).

"In acest trimestru, am constatat o crestere puternica si uniforma pe pietele noastre internationale, care genereaza 60% din veniturile totale ale Western Union. Cresterea de pe pietele internationale a contrabalansat rezultatele mai putin favorabile din S.U.A. si Mexic, rezultatele de ansamblu ale Western Union Company evidentiind avantajele oferite de diversitatea geografica a portofoliului nostru, fara echivalent in industrie, a declarat Christina Gold, Presedinte si CEO al Western Union.

Pentru 2007, Western Union se asteapta la o crestere a veniturilor de 10-12%, fara a lua in calcul achizitiile, precum si la o crestere a venitului operational de 6-9%, fara a lua in calcul impactul cheltuielor legate de separarea de First Data.

Ne concentram puternic pe obtinerea de performante ridicate in Mexic si Statele Unite ale Americii si credem ca pasii pe care ii urmam vor conduce, in timp, la rezultate foarte bune. in acelasi timp, operatiunile noastre internationale continua sa creasca, in contextul extinderii retelei de agenti si al consolidarii continue a brandului Western Union, in intreaga lume", a adaugat presedintele Western Union.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri