Londra ofera cele mai bune locuri de munca din Europa

Londra a devenit orasul european cu cele mai bune posibilitati de angajare, crestere economica si imbogatire, pentru urmatorii cinci ani, depasind Parisul, din aceste puncte de vedere, potrivit unui studiu al companiei de consiliere financiara Jones Lang LaSalle, publicat marti si citat de Reuters.

Potrivit acestui studiu, informeaza NewsIn, Dublin a ramas pe locul al treilea in acest clasament, in timp ce Madrid si Stockholm au ocupat al patrulea, respectiv al cincilea, surclasand Munchen si Helsinki.

Aceste rezultate au fost obtinute pe baza indicelui de crestere europeana regionala, E-REGI, calculat de specialistii companiei Jones Lang LaSalle. Compania a anuntat, in cadrul unei declaratii, ca spera sa transforme acest indice intr-un instrument de referinta pentru investitori.

"Pietele de investitii imobiliare europene sunt in crestere si, din acest motiv, este din ce in ce mai important ca investitorii sa poata evalua pietele din regiune", a declarat presedintele pentru cercetare europeana al Jones Lang LaSalle, Nigel Roberts.

Londra a beneficiat, in cadrul acestei noi evaluari, dupa urma previziunilor de crestere economica solida, a climatului favorabil investitiilor, a diversitatii populatiei si a statutului de gazda a Olimpiadei din 2012. Londra este si singurul oras britanic ce a obtinut un loc favorabil in acest clasament, cele mai bine pozitionate fiind Manchester si Bristol, care s-au clasat abia pe locurile 23, respectiv 41.

Printre primele 20 de orase europene, evaluate in functie de cresterea economica si de potentialul de a genera bogatie, au fost si cinci orase nordice, trei spaniole, trei germane si doua din Franta, insa nici un oras italian sau din centrul Europei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri