Vittorio Merloni, presedintele consiliului director Indesit Company, a anuntat in sedinta desfasurata la sfarsitul lunii octombrie 2006, desfasurata la Milano, rezultatele financiare ale companiei. Acestea arata ca, pe fondul unei cresteri de aproximativ 5% a vanzarilor, compania a realizat un profit net de 23 de milioane euro. Cifrele oferite de Vittorio Merloni, indica o evolutie cu 5% a vanzarilor, in cel de-al treilea trimestru al lui 2006, acestea atingand 871 milioane euro, crestere care a generat profituri cu 127% mai mari fata de aceeasi perioada a lui 2005. äAceste rezultate financiare, vin dupa o serie de rezultate pozitive raportate trimestrial. Cifrele prezentate, ne fac sa privim increzatori, noile provocari de pe piata internationala.ö, declara domnul Vittorio Merloni. La randul sau, domnul Marco Milani, CEO Indesit Company, declara: ôin toate regiunile, in care Indesit Company opereaza, am observat cresteri ale vanzarilor si ale cotelor de piata. in ceea ce priveste profitabilitatea, putem observa o evolutie pozitiva, in special in cazul Marii Britanii. Aceste rezultate, ne fac sa privim cu incredere, planul pe trei ani lansat in octombrie 2005, plan care este la ora actuala, punctul nostru de referinta.ö Acest raport trimestrial prezinta rezultatele unei noi structuri manageriale, unui control foarte strict al cheltuielilor, unei productivitati crescute si lansarii pe piata a noi produse Indesit. Aceste noi electrocasnice, s-au dovedit deosebit de apreciate, tocmai pentru ca au fost create pentru a satisface diversele nevoi resimtite in tari diferite. in Romania, Indesit Company se afla printre primii trei producatori de pe piata, detinand totodata, primul loc in randul producatorilor care nu dispun de unitati de productie locala, produsele Indesit fiind in totalitate importate.
Vittorio Merloni, presedintele consiliului director Indesit Company, a anuntat in sedinta desfasurata la sfarsitul lunii octombrie 2006, desfasurata la Milano, rezultatele financiare ale companiei. Acestea arata ca, pe fondul unei cresteri de aproximativ 5% a vanzarilor, compania a realizat un profit net de 23 de milioane euro.

Cifrele oferite de Vittorio Merloni, indica o evolutie cu 5% a vanzarilor, in cel de-al treilea trimestru al lui 2006, acestea atingand 871 milioane euro, crestere care a generat profituri cu 127% mai mari fata de aceeasi perioada a lui 2005.

äAceste rezultate financiare, vin dupa o serie de rezultate pozitive raportate trimestrial. Cifrele prezentate, ne fac sa privim increzatori, noile provocari de pe piata internationala.ö, declara domnul Vittorio Merloni.

La randul sau, domnul Marco Milani, CEO Indesit Company, declara: ôin toate regiunile, in care Indesit Company opereaza, am observat cresteri ale vanzarilor si ale cotelor de piata. in ceea ce priveste profitabilitatea, putem observa o evolutie pozitiva, in special in cazul Marii Britanii. Aceste rezultate, ne fac sa privim cu incredere, planul pe trei ani lansat in octombrie 2005, plan care este la ora actuala, punctul nostru de referinta.ö

Acest raport trimestrial prezinta rezultatele unei noi structuri manageriale, unui control foarte strict al cheltuielilor, unei productivitati crescute si lansarii pe piata a noi produse Indesit. Aceste noi electrocasnice, s-au dovedit deosebit de apreciate, tocmai pentru ca au fost create pentru a satisface diversele nevoi resimtite in tari diferite.

In Romania, Indesit Company se afla printre primii trei producatori de pe piata, detinand totodata, primul loc in randul producatorilor care nu dispun de unitati de productie locala, produsele Indesit fiind in totalitate importate.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Interna╚Ťional »


Setari Cookie-uri