Cresterea celor mai importante economii din Asia va continua, atat in 2018 cat si in urmatorii ani, conform estimarilor Centrului de Cercetare in Economie si Afaceri din Londra. Specialistii precizeaza ca, in 2032, China va fi cea mai mare putere economica din lume, devansand Statele Unite ale Americii.

"Dominatia asiatica" se apropie, conform estimarilor prezentante in raportul emis de catre cei de la Centrul de Cercetare in Economie si Afaceri.

India va depasi Regatul Unit al Marii Britanii si Franta in 2018, devenind a 5-a cea mai mare economie din lume, urmand ca in 2027 sa ajunga pe pozitia a treia, luandu-i locul Germaniei, conform Bloomberg.

In 2032, trei din cele mai mari patru economii mondiale vor fi din Asia, reprezentate de catre China, India si Japonia. De asemenea, China va fi cea mai puternica economie, luand locul SUA. Tot pana in 2032, Coreea de Sud si Indonesia vor intra in top 10.

printscreen: Bloomberg.com

Sursa foto: By Rakchai Duangdee / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri