Vladimir Putin a asigurat duminica, dupa ce a votat la un birou de votare din Moscova, ca va fi multumit cu orice scor care ii va permite sa fie reales pentru al patrulea mandat, relateaza AFP.

Intrebat despre procentul de voturi pe care il considera satisfacator, presedintele rus a raspuns, conform imaginilor difuzate de AFP TV:"Nu conteaza atat timp cat imi da dreptul de a ocupa functia de presedinte", conform Agerpres.ro.

"Sunt sigur de programul pe care il propun tarii", a adaugat el, prezentandu-se la sectia de vot nr. 2151 din cadrul Academiei de Stiinte din Moscova, unde a votat de mai multe ori in ultimii ani, imbracat in costum negru si purtand o cravata visinie.

In acest context, portalul newsru.com remarca faptul ca niciun fel de program nu a fost postat pe site-ul candidatului Vladimir Putin, unde s-a gasit loc doar pentru lozinca "Un presedinte puternic- o Rusie puternica!" si extrase cu unele promisiuni.

Creditat cu aproximativ 70% din intentiile de vot, in absenta principalului sau oponent, Aleksei Navalnii, Vladimir Putin are asigurata realegerea pentru al patrulea mandat, prevazut sa dureze pana in 2024.

Ceilalti sapte candidati palesc in fata sa in preferintele electoratului: candidatul Partidului Comunist, Pavel Grudinin, este cotat cu 7-8% din intentiile de vot; ultranationalistul Vladimir Jirinovski cu 5-6%; jurnalista liberala Ksenia Sobceak, cu 1-2%, in timp ce restul acumuleaza aproximativ 1%.

Sursa foto: Evgeny Sribnyjj / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri