Un fost controlor financiar de la Daimler Chrysler este acuzat de frauda

Procurorii au acuzat un fost controlor financiar de la Daimler Chrysler si inca trei persoane suspecte de furtul a aproximativ 40 de milioane de euro de la producatorul de automobile, cu ajutorul facturilor fasificate, au anuntat autoritatile germane.

Oficiul procurorilor de la Stuttgart a anuntat ca fostul controlor financiar de la DaimlerChrysler, in varsta de 41 de ani, este suspectat de aprobarea de facturi false pentru munca depusa in peste cinci ani, pana in noiembrie 2005.

Perchezitiile facute acum un an la locuinta acestuia au condus la confiscarea sumei de 20 de milioane de euro, fara provenienta justificabila, se preciza intr-un comunicat suplimentar citat de NewsIn. Autoritatile germane nu au dezvaluit numele fostului angajat, acuzat de trafic de influenta si de fals in documente.

Un purtator de cuvant al companiei a confirmat derularea investigatiilor, dar a refuzat sa faca alte comentarii. Cazul este ultimul dintr-o serie de acuzatii de coruptie care au tintit al cincilea cel mai mare producator mondial de automobile.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Care sunt statele europene ce au impus restricții pentru români
Setari Cookie-uri