Folosirea armelor chimice este inacceptabila in orice circumstante si constituie o incalcare flagranta a regimului international de neproliferare, a normelor fundamentale de drept international, a afirmat sambata presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, potrivit Agerpres.

"Exprim solidaritatea cu aliatii nostri, SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns, la 14 aprilie 2018, de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din localitatea Douma, Ghouta de Est (R. A. Siriana), soldat cu victime in randul populatiei civile, inclusiv copii. Consider ca folosirea armelor chimice este inacceptabila in orice circumstante si constituie o incalcare flagranta a regimului international de neproliferare, a normelor fundamentale de drept international", a scris Dragnea, pe Facebook.

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat vineri seara (ora locala) intr-un discurs de la Casa Alba, o operatiune militara in curs contra Siriei, impreuna cu Franta si Regatul Unit, pentru a pedepsi regimul lui Bashar al-Assad pe care il acuza de atac cu arma chimica contra civililor, a transmis AFP.

Ofensiva a constat in trei atacuri asupra instalatiilor utilizate pentru producerea si depozitarea armelor chimice, a informat Pentagonul

Citeste si:
Legea lui Dragnea privind repatrierea aurului, trimisa in Parlamament
Legea lui Liviu Dragnea si a...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Dragnea a facut plangere penala, pentru ca nu a fost lasat sa voteze