Presedintele sirian Bashar Al-Assad le-a spus duminica unor parlamentari rusi aflati in vizita la Damasc ca loviturile aeriene occidentale asupra tarii sale reprezinta un act de agresiune, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Potrivit agentiilor ruse de presa, parlamentarii s-au intalnit cu Assad dupa ce SUA, Franta si Marea Britanie au intreprins lovituri aeriene cu rachete in Siria drept represalii la un presupus atac cu gaz otravitor care a avut loc in urma cu o saptamana.

Parlamentarii au afirmat ca Assad era ''intr-o dispozitie buna'' si ca a laudat sistemele de aparare antiaeriana din era sovietica folosite de Siria pentru a ajuta la respingerea atacurilor occidentale.

Agentiile precizeaza ca nu s-a discutat despre furnizarea sistemelor rusesti de aparare antiaeriana, dar ca Assad a acceptat o invitatie de a vizita regiunea siberiana Hanti-Mansi din Rusia. Reuters noteaza ca nu este clar insa cand va avea loc vizita

Sursa foto: http://en.kremlin.ru

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri