Liderul nord-coreean Kim Jong Un a sosit, duminica, in Singapore, inaintea unui summit istoric cu presedintele Statelor Unite Donald Trump, a informat presa locala, transmite agentia dpa.

Kim a sosit pe aeroportul Changi din Singapore la bordul unui zbor Air China, care a aterizat la ora 14.38 (6.38 GMT), urmand sa fie condus apoi la hotelul St Regis, unde delegatia sa va fi cazata, a relatat Channel NewsAsia, conform Agerpres.ro.

Nu a existat nicio inregistrare a sosirii liderului nord-coreean.

Trump urmeaza sa soseasca cateva ore mai tarziu din Quebec, unde a participat la summitul G7 impreuna cu alti lideri mondiali.

Summitul Trump-Kim, care va avea loc la hotelul Capella marti dimineata, va marca prima intalnire dintre liderul nord-coreean
si un presedinte american in exercitiu.

Discutiile se vor concentra pe obtinerea unui acord privind denuclearizarea Coreii de Nord in schimbul relaxarii sanctiunilor economice si diplomatice.

Dupa sosire, cei doi lideri urmeaza sa se intalneasca separat cu premierul tarii gazda, a precizat Ministerul de Externe din Singapore, intr-un comunicat difuzat duminica.

Potrivit comunicatului, premierul Lee Hsien Loong se va intalni cu Kim duminica si cu Trump luni.

Sursa foto: Mike Trukhachev / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri