Credit Suisse va gestiona fondul de pensii al pictorilor olandezi

Fondul de pensii al industriei pictorilor din Olanda a mandatat Credit Suisse Benelux sa administreze active in valoare de 45 milioane euro, a anuntat Credit Suisse, citata de publicatia Investment&Pensions Europe (IPE), dupa cum informeaza NewsIn. Fondul, denumit Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf (Bpf Schilders), a ales A&O, divizia Credit Suisse care administreaza active.

Desi va gestiona mandatul din New York, prin compania de administrat active, Credit Suisse a afirmat ca va extinde operatiunile din Benelux (n.r. Belgia, Olanda si Luxemburg), mai ales pentru a creste pe piata olandeza. Din aceste considerente, Olof Koenst a fost numit vicepresedintele clientilor institutionali din zona Benelux.

"Am decis sa fim mai aproape de clientii nostri institutionali si sa ne aratam angajamentul nostru fata de pietele din Benelux", a spus reprezentantul biroului din Amsterdam al Credit Suisse, Jolanda Groot, citat de IPE. Koenst a fost director adjunct al diviziei de institutii olandeze a Vanguard Investments Europe. Acesta va conduce afacerile bancii din Amsterdam, a mai anuntat Credit Suisse.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Tom Hanks, după COVID-19: Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască
Setari Cookie-uri