Banca de investitii Goldman Sachs International a devenit membru al Bursei din Viena si a fost admisa pentru a incheia tranzactii in calitate de trader
Ca investitor international al Bursei din Viena, Goldman Sachs va beneficia de serviciul de transmitere de date in timp real, furnizat de Bursa de Valori Bucuresti, in baza acordului semnat pe 1 decembrie de cele doua institutii bursiere.

Goldman Sachs va avea acces, din 2007, la date in timp real despre tranzactiile realizate la Bursa din Bucuresti, prin intermediul conexiunilor actuale ale Bursei din Viena.

Goldman Sachs International este cel de-al saselea membru international care devine membru al Bursei vieneze in 2006. in total, 33 de banci de investitii sunt membri ai Bursei vieneze si detineau o pondere de 56% din totalul schimburilor de actiuni realizate in noiembrie 2006.

Cei mai mari investitori in companiile austriece listate la Bursa din Viena sunt din SUA, cu o pondere de 30%, urmati de cei din Marea Britanie cu 25% si cei din Germania cu 14%.Suntem fericiti ca putem sa ne extindem activitatile pentru clientii nostri in Austria si Europa de Est si sa devenim membru cu drepturi depline al Bursei din Viena. Dezvoltarea de exceptie a pietei de capital austriece si activitatea sustinuta a emitentilor ne-au incurajat sa luam decizia de a face un pas inainte spre viitor, a declarat, potrivti NewsIn, managerul general al diviziei Londra din cadrul Goldman Sachs International, Christoph Stanger.

Goldman Sachs, fondata in 1869, este una dintre cele mai mari banci de investitii la nivel international. Goldman Sachs, cu sediul central in New York, opereaza la nivel international prin intermediul birourilor deschise la Londra, Frankfurt, Tokyo si Hong Kong. Banca de investitii a obtinut venituri nete de 37,67 miliarde dolari si profit net de 9,54 miliarde dolari la sfarsitul anului fiannciar 2006, incheiat pe 24 noiembrie, potrivit datelor communicate de banca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri