Donald Trump are parte de o surpriza neplacuta exact de Ziua Americii, dupa ce Universitatea Quinnipiac a publicat un sondaj referitor la politicile sale privind imigratia, dar si la caracterul rasist de care acesta a fost acuzat de nenumarate ori ca da dovada.

44% dintre americanii albi sunt de parere ca presedintele Donald Trump este rasist, conform raspusurilor oferite cu ocazia sondajului realizat de catre Universitatea Quinnipiac, in timp ce 52% nu sunt de acord cu acest lucru. Procentul este ceva mai ridicat in randul americanilor de culoare, rezultatele sondajului aratand ca 79% din populatie considera ca presedintele american are un comportament de acest gen, conform Newsweek.com.

Pe de-a intregul, 49% dintre respondenti precizeaza ca Donald Trump are o atitudine rasista, iar 55% sustin ca presedintele american i-a incurajat prin retorica sa pe sustinatorii acestei mentalitati.

MSNBC a transmis sondajul chiar de Ziua Americii

Sondajul a fost preluat de televiziunea americana MSNBC chiar de Ziua Americii, video aici. In ceea ce priveste politica lui Donald Trump privind imigratia, 44% dintre respondenti sunt de parere ca aceasta este alimentata de catre convingerile sale rasiste, in timp de 50% considera ca masurile impuse de catre presedintele SUA au de a face cu ingrijorarile sale privind siguranta granitelor.

Ziua Americii sondaj Trump

La sondajul realizat de catre Universitatea Quinnipiac au participat 1,020 de votanti ai Statelor Unite ale Americii.

Sute de manifestatii, de mica sau mare amploare, au mobilizat mii de persoane sambata, 30 iunie, in Statele Unite impotriva politicii migratorii a presedintelui Donald Trump si pentru a reclama reunirea imediata a copiilor cu parintii lor retinuti la granita cu Mexicul, care intarzie sa se realizeze, conform AFP.

Sursa foto: stock_photo_world / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri