In fiecare an, orasul polonez Krynica devine capitala economica si politica a Europei Centrale si de Est unde, in cadrul a peste 200 de paneluri, sunt dezbatute cele mai importante probleme si provocari cu care Europa se confrunta sau se va confrunta in urmatoarele decenii.

De-a lungul celor 28 de ani trecuti de la prima editie, congresul din Krynica a adunat reprezentanti de seama ai mediului politic, academic si de business din Europa, iar editia de anul acesta, care va avea loc in perioada 4-6 septembrie, promite sa respecte traditia care tine de aproape 3 decenii.

Presedinti, prim-ministrii, ministrii, comisari europeni, parlamentari sau manageri de top din cadrul unor companii de renume se intrunesc intr-un mediu destinat dezbaterii si schimbului de experienta. Temele de discutii se concentreaza pe o plansa vasta de domenii de la securitate, energie, inovare si politici regionale pana la investitii, probleme sociale si sanatate.

De-a lungul anilor, vocea Romaniei s-a facut auzita in cadrul congresului din Krynica prin intermediul unor participanti precum Traian Basescu, Ana Brichall, Mihai Razvan Ungureanu, Bogdan Chiritoiu, Dragos Pislaru, Lazar Comanescu sau Diana Cretu, redactor sef al publicatiei de business wall-street.ro, publicatie partenera media a evenimentului pentru al doilea an consecutiv.

Dincolo de invitatii din Romania, Forumul Economic din Krynica aduna la un loc peste 4.000 de participanti din peste 60 de tari din Europa, Africa, Asia si America. Tema principala a intalnirii de anul acesta se invarte in jurul intrebarii: "O Europa a valorilor comune sau o Europa a intereselor comune?

Citeste si:
Misiune FinTech romaneasca: Typing DNA castiga un premiu in Polonia
Prima misiune internationala...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Wall-Street.ro, partener media la Forumul Economic de la Krynica