Zeci de persoane si-au pierdut viata dupa ce un pod de pe autostrada A10 s-a prabusit in apropierea orasului Genoa din nord-vestul Italiei. "Pare sa fie vorba de o tragedie uriasa", a declarat marti ministrul infrastructurii si transportului, Danilo Toninelli, potrivit dpa si Reuters, noteaza Agerpres.

UPDATE 17.20: Cel putin 22 persoane au murit in urma tragediei de la Genova, unde o portiune dintr-un pod de pe autostrada A10 s-a prabusit peste o cale ferata si mai multe cladiri, a declarat la televiziune viceministrul italian al infrastructurii, Edoardo Rixi, transmit Reuters si AFP.

UPDATE 16.30: Pana in acest moment au fost confirmate 11 decese, printre care si a unui copil. De asemenea, cinci persoane sunt grav ranite, potrivit La Repubblica, informeaza Hotnews.ro.

Stire initiala:

"Urmaresc cu mare neliniste ce s-a intamplat la Genoa. Pare sa fie vorba de o tragedie uriasa", a scris oficialul pe Twitter, adaugand ca este in drum spre locul tragediei.

Echipele de salvare au descoperit mai multe masini cazute, cu persoane decedate in interior, sub podul de pe autostrada care s-a prabusit, potrivit agentiei italiene de presa ANSA.

Conform ziarului local Il Secolo XIX, accidentul s-a soldat cu "cel putin 10 victime".

Seful serviciului local de ambulanta a declarat pentru agentia de presa Adnkronos ca zeci de persoane si-ar fi pierdut viata, potrivit Reuters.

Primele imagini difuzate de media au aratat podul intr-un nor de praf, cu o portiune de mai multe zeci de metri lipsa, intr-o zona ce pare mai degraba industriala.

Din cauza reliefului foarte accidentat din regiunea Genovei, intre mare si munte, autostrada parcurge portiuni lungi de viaducte si tuneluri.

Autostrada A10 a fost construita in anii 1960. In 2016 au avut loc lucrari de consolidare a podului.

Sursa foto: independent.co.uk

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri