In Peru, Hitler spera sa fie reales in functia de primar al unui mic district din regiunea muntilor Anzi, in pofida unei piedicilor puse la depunerea candidaturii din partea unui defaimator pe nume Lennin. Sloganuri electorale precum "Hitler revine" si "Hitler este cu oamenii" au aparut de-a lungul districtului Yungar, unde politicianul local Hitler Alba Sanchez cauta sa obtina un nou mandat de primar, scrie Reuters.

"Eu sunt Hitler cel bun", a declarat Alba la un post local de televiziune, potrivit susrsei citate. Subliniind ca respinge ceea ce dictatorul nazist Adolf Hitler a urmarit, Alba a spus ca doreste sa contureaza un guvern echitabil si transparent in Yungar, o regiune agricola din muntii Anzi din Peru. Dar campania lui Alba din acest an a fost atacata de catre Lennin Vladimir Rodriguez Valverde, rezident al aceluiasi district, care a incercat, de asemenea, sa blocheze inscrierea lui Alba in cursa.

Aceasta poveste bizara a unui politician pe nume Hitler, care se confrunta cu atacurile unui personaj pe nume Lennin, a atras atentia internationala asupra micului district peruvian Yungar. Autoritatile electorale au respins insa cererea de saptamana trecuta, permitandu-i lui Hitler sa apara pe cartea de vot pentru alegerile din 7 octombrie.

La randul sau, Hitler a reactionat fata de plangerea lui Lennin la biroul electoral, acuzandu-si adversarii de "folosirea acestui cetatean pentru a crea confuzie" si glumind ca el si partidul sau nu au vrut sa vada o "ciocnire intre revolutionarii" cu care nu au nici o asociere.

In Peru si in alte parti ale Americii Latine, parintii aleg adesea nume straine si exotice pentru copii, in pofida asocierilor negative din strainatate. Anul trecut, un anume Osama Vinladen a fost numit ca antrenor al echipei nationale de fotbal sub 18 ani din Peru.

Hitler Alba Sanchez a spus ca tatal sau probabil ca nu stia cine a fost Adolf Hitler. Dupa ce a invatat despre istoria din spatele acestui nume, Alba a spus ca a luat in considerare schimbarea acestuia, dar in cele din urma a renuntat.

Sursa foto: Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri