Ministrul britanic al educatiei Damian Hinds a dat asigurari ca guvernul britanic nu are planuri pentru un al doilea referendum, respingand astfel informatiile in sensul ca executivul de la Londra are in vedere convocarea unui nou vot pentru a iesi din impasul in care se afla procesul de Brexit, relateaza duminica Reuters.

Intrebat de Sky News daca guvernul Theresei May se pregateste pentru un nou vot, Hinds a infirmat, argumentand ca "un al doilea referendum ar crea dezbinare". "Am avut votul populatiei, am avut referendumul si acum trebuie sa continuam sa-l punem in aplicare", a insistat el, potrivit Agerpres.

El a calificat totodata acordul incheiat de Theresa May cu Uniunea Europeana privind iesirea Marii Britanii din blocul comunitar drept unul "echilibrat", pe care deputatii ar trebui sa-l sustina.

Acordul privind Brexit a intampinat rezistenta in parlamentul de la Londra, iar votul programat pentru martea trecuta a fost amanat de teama unui esec, dar miercuri sefa executivului britanic a supravietuit unui vot de neincredere. Joi, liderii celor 27 de state din UE au reafirmat ca acordul de 'divort', negociat timp de 17 luni, 'nu poate fi renegociat'.

Sursa foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri