In perioada 1-3 martie, Ikea Franta va instala bai nordice in Paris, pe malurile raului Sena, pentru a-si promova catalogul de primavara, scrie presa franceza.

Mai exact, retailerul va amplasa sase butoaie de lemn cu apa incalzita la 38 grade Celsius in fata Ile de la Cite. Astfel, cei care fac o rezervare in prealabil, vor putea beneficia o ora de wellness traditional suedez. Aplicatia pentru rezervari poate fi descarcata numai de cei prezenti fizic in orasul luminilor.

De asemenea, în aceste locatii vor fi instalate si cabine de baie traditionale, unde vizitatorii de pot schimba pentru a se bucura pe deplin de experienta inedita propusa de suedezi.

Magazinele IKEA ofera aproximativ 10.000 de produse de mobilier si solutii accesibile pentru acasa. INGKA Group detine si opereaza 423 de magazine in 52 de tari (31 August 2018).

Magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, pe 21 martie 2007. Pana in luna martie 2010, a fost operat in sistem de franciza locala, iar dupa aceea IKEA Romania a devenit parte din INGKA Group.

Citeste si:
Cat a vandut IKEA in Romania: peste 3,2 mil. clienti in ultimul an
Vanzarile IKEA in Romania au...

In anul financiar 2018 (1 septembrie 2017 – 31 august 2018), magazinul IKEA din Romania a fost vizitat de peste 3,2 milioane de oameni si 18 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul www.IKEA.ro.

IKEA Pallady va fi cel de-al doilea magazin local al suedezilor si cel mai mare magazin din Europa de Sud-Est, cu o suprafata de 37.000 de metri patrati.

Acesta va avea si un restaurant de 550 de locuri si 2.000 de metri patrati, precum si spatii logistice si de depozitare. Mai mult, un Customer Service Center, conceput pentru a raspunde clientilor din toata tara, va fi integrat in magazin.

Citeste si:
Adevarul GOL-GOLUT: Elvetia deschide un restaurant pentru nudisti
Adevarul GOL-GOLUT: Elvetia...
Sursa foto: Media-marketing.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Black Friday la IKEA in ultimul weekend din noiembrie
Setari Cookie-uri