Guvernul Finlandei urmeaza sa isi prezinte vineri demisia, a anuntat presedintia de la Helsinki printr-un comunicat preluat de Reuters si AFP.?? Premierul Juha Sipila urmeaza sa demisioneze si va sustine o conferinta, potrivit cancelariei presedintelui Sauli Niinisto.??

Antti Kaikkonen, liderul grupului parlamentar al formatiunii de guvernamant Partidul de Centru, a scris pe Twitter ca "prim-ministrul Sipila isi va prezenta demisia deoarece reforma sanatatii nu poate fi realizata in actual mandat guvernamental".

Anterior, radioteleviziunea nationala Yle, preluata de Reuters, transmisese - citand surse guvernamentale nespecificate - ca guvernul urmeaza sa anunte ca a renuntat la planurile de reforma a sistemului de sanatate si asistenta sociala, scrie Agerpres.

In Romania, niciun Guvern nu a demisionat pentru ca nu si-a indeplinit promisiunile din campania electorala. In cazul actualului Guvern, o foarte mica pondere din promisiuni au fost respectate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri