Raiffeisen Zentralbank Ísterreich AG (RZB) a deschis o unitate de vanzari in Jersey, cea mai mare dintre insulele britanice Channel, pentru distribuirea a sapte dintre fondurile de investitii din Viena.
Sucursala RZB din Londra a obtinut, acum cateva zile, aprobarea autoritatilor locale de reglementare sa distribuie in Jersey sapte dintre fondurile de investitii din Viena.

"Este un pas firesc pentru RZB sa deschida o unitate de vanzari in Jersey, completand astfel gama noastra de produse pentru investitori institutionali. Reteaua bancara unica de care dispune RZB in Europa Centrala si de Est, o regiune in care detinem o experienta greu de egalat, ne ajuta sa cunoastem foarte bine oportunitatile de investitii existente in regiune. Investitorii britanici pot beneficia, de acum inainte, de acest avantajö, a spus directorul financiar al RZB, Patrick Butler,intr-un comunicat al bancii.

Unitatea din Jersey are sediul in St. Helier (capitala insulei) si este condusa de Richard Buchanan. Acesta are o experienta de peste 30 de ani in industria de servicii financiare offshore si a detinut functii de conducere in vanzari si marketing in cadrul unor companii din Jersey precum Abbey International, R A Rossborough (Viata si Pensii) si grupul Royal Bank of Scotland, se mai arata in comunicat.

Jersey este o dependinta a Coroanei Britanice si unul dintre cele mai importante centre financiare din Europa. in 2006, valoarea activului net al fondurilor gestionate in Jersey a depasit 170 miliarde lire sterline (peste 255 miliarde euro).

RZB si-a inceput activitatile in Marea Britanie in 1989, cand a deschis, la Londra, o sucursala specializata in activitati de trezorerie si de tranzactionare pe piata valutara.

Raiffeisen Zentralbank Ísterreich AG (RZB), Viena este institutia centrala a grupului Bancar Raiffeisen din Austria, cel mai puternic grup bancar din tara. RZB este cea mai mare banca corporatista si de investitii din Austria si considera Europa Centrala si de Est ca piata strategica. Prin intermediul subsidiarei Raiffeisen International Bank-Holding AG ,aceasta opereaza una dintre cele mai mari retele bancare din Europa Centrala si de Est, formata din banci subsidiare si companii de leasing prezente in 16 piete. Peste 11,7 milioane de clienti sunt deserviti in mai mult de 2.775 de unitati. Reprezentantele din Lituania si Moldova completeaza prezenta grupului in regiune.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri