Gigantul producator de bere Pilsner Urquell, Tyskie and Ursus a anuntat miercuri o majorare cu 10% a vanzarilor in al treilea trimestru al 2006, depasind estimarile pietei, precizand insa ca performantele din Africa de Sud si Statele Unite ale Americii au fost mai scazute.

Grupul SABMiller, al doilea producator mondial de bere, a declarat ca majorarea cu 10% a vanzarilor in perioada octombrie-decembrie contribuie la cresterea anuala a vanzarilor de aproximativ 9,5%. "Performantele financiare s-au plasat in limitele trasate de companie, in ciuda unor probleme ale diviziei Miller din Africa de Sud si a ratei de schimb relativ mai slabe ale dolarului american in al treilea trimestru", a declarat grupul.

Producatorul de bere a anuntat ca vanzarile inregistrate in Europa in al treilea trimestru au crescut cu 13%, in aceasta regiune SABMiller producand berile Pilsner Urquell, Tyskie si Ursus, in primele trei trimestre ale anului inregistrandu-se in aceasta zona o majorarea cu 9% a vanzarilor, in special datorita performantelor bune realizate in Polonia, Romania si Rusia si pe fondul iernii exceptional de blande.

URSUS Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este al doilea mare producator de bere de pe piata romaneasca. Compania detine in acest moment 4 fabrici de bere si peste 1.300 de angajati. URSUS Breweries isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov si Tunari. Marcile URSUS


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Coronavirus | Cehia ar putea ține granițele închise timp de 6 luni
Setari Cookie-uri