Zece persoane, inclusiv atacatorul, au fost ucise intr-un schimb de focuri in orasul Dayton, statul Ohio (nord-vestul Statelor Unite), a anuntat politia locala duminica dimineata, transmit AFP, Reuters si EFE, potrivit Agerpres.

''Atacatorul este mort. Alte noua persoane au fost ucise. Cel putin 16 persoane au fost spitalizate din cauza ranilor'', a scris politia pe Twitter, cerand locuitorilor sa evite zona, iar celor care au fost martori sa ofere informatii despre incident.

Autoritatile nu au furnizat detalii despre circumstantele atacului, cu exceptia faptului ca a avut loc in districtul Oregon al orasului, un cartier cunoscut pentru cluburi de noapte, baruri, galerii de arta si magazine, scrie Reuters.

Impuscaturile au avut loc in aceasta dimineata in barul Ned Peppers, in vestul orasului Dayton, unde s-au deplasat numerosi politisti si ambulante, potrivit martorilor citati de mass-media locala, preluata de EFE.

"Am avut agenti in imediata vecinatate cand a inceput acest atac armat si am putut sa raspundem si sa-i punem capat repede", a adaugat politia, care a indicat ca evenimentul a inceput in jurul orei locale 01:00 (05:00 GMT) si ca Biroul Federal de Investigatii (FBI) se afla la fata locului pentru a ajuta la ancheta.

Impuscaturile au survenit la cateva ore dupa un atac armat intr-un centru comercial din orasul El Paso (sudul statului Texas), soldat cu 20 de morti si 26 de raniti.

La sfarsitul saptamanii trecute un alt atac cu arma a avut loc la un festival gastronomic din Gilroy (California), soldat cu patru morti.

Sursa foto: PopTika/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri