Un copil de 8 ani, care face review-uri pentru jucarii pe YouTube, a avut cele mai mari incasari anul acesta de la platforma de video sharing, veniturile acestuia fiind estimate la 26 mil. dolari de catre publicatia Forbes, citata de CNN.

Cu un canal YouTube ce are 23 milioane de abonati, Ryan Kaji ocupa primul loc in 2019 in clasamentul producatorilor de continut video cu cele mai mari incasari. Acesta a castigat 26 mil. dolari, cu 4 mil. mai mult decat in 2018. Forbesc estimeaza ca primii 10 cei mai populari youtuberi au castigat aproximativ 162 mil. dolari in perioada 1 iunie 2018 – 1 iunie 2019.

Ryan a devenit popular pe YouTube cu primele sale clipuri de “unboxing”, in care se filma deschizand cadouri si comentand cu privire la fiecare dintre acestea.

Un alt copil, Anastasia Radzinskaya, de 5 ani, a ocupat pozitia a treia anul acesta, cu incasari de 18 milioane dolari. Anastasia, o fetita din Rusia care sufera de o forma de paralizie cerebrala, are 107 milioane de abonati pe cele sapte canale de YouTube pe care le administreaza, clipurile ei inregistrand un total de 42 miliarde de vizualizari.

Pe locul al doilea in top, se afla Dude Perfect, un grup de cinci prieteni care practica sporturi si cascadorii si care au reusit sa incaseze 20 mil. dolari.

Suedezul PewDiePie, la un moment dat cel mai popular youtuber, s-a aflat anul acesta pe locul al saptelea, cu incasari de 13 mil. dolari. La inceputul acestei luni, acesta a anuntt ca va lua o pauza de la crearea de continut, mentionand ca se simte “foarte obosit”.

Sursa foto: Captura YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri