Moscova are o problema de sarbatori: temperaturile foarte ridicate din decembrie au stricat imaginea festivitatilor organizate cu prilejul Anului Nou si Craciunului.

Maxima de marti din capitala Rusiei a ajuns la de 6,2 grade Celsius, cea mai mare temperatura inregistrata vreodata in aceasta perioada, scrie CNN.

Chiar daca Moscova este de obicei acoperita de zapada in decembrie, anul acesta primii nameti sunt asteptati abia la sfarsitul lunii. In aceste conditii, imaginea luminilor si celorlalte ornamente instalate a ramas una dezamagitoare atat pentru localnici cat si pentru turisti. Rusii sarbatoresc Craciunul Ortodox pe data de 7 ianuarie.

Vremea neobisnuit de calda a starnit discutii si la nivel public cu privire la criza climatica globala, un subiect care nu este tocmai prioritar intr-o tara ca Rusia, a carei economie este bazata pe exporturile de gaze si titei.

In recenta conferinta anuala de presa, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a recunoscut existenta unor schimbari climatice globale, dar si-a exprimat indoielile cu privire la influenta omului asupra acestora.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri