Presedintele american, Donald Trump, a afirmat vineri ca nu doreste o "schimbare de regim" la Teheran dupa eliminarea generalului iranian Qasem Soleimani pe care l-a descris ca "teroristul numarul unu" din lume, noteaza AFP.

Afirmand ca a actionat pentru "a opri" un razboi, nu pentru a incepe altul, Donald Trump a afirmat ca generalul Qassem Soleimani pregatea atacuri "iminente" contra diplomatilor si militarilor americani, scrie Agerpres.

"Soleimani a facut din moartea oamenilor nevinovati o pasiune respingatoare", a declarat el inainte de a lansa un avertisment "teroristilor" care ataca americani.

"Va vom gasi. Va vom elimina. Ii aparam intotdeauna pe diplomatii, soldatii nostri, pe toti americanii si pe aliatii nostri", a mai spus presedintele american, aflat in vacanta la clubul sau Mar-a-Lago din Florida.

"Am un respect profund pentru poporul iranian", a adaugat el. "Nu cautam o schimbare de regim", a mai declarat Donald Trump

Sursa foto: Standard / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri